Σίτες SITECH

 
 
Η εταιρία μας Σίτες SITECH - Μπογδάνης Κωνσταντίνος στο Ίλιον αναλαμβάνει την επισκευή και τοποθέτηση παντός τύπου σίτας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας και καλύπτει τις ανάγκες σας.
Το έμπειρο προσωπικό μας, λύνοντας κάθε απορία σας, θα σας καθοδηγήσει πλήρως στην καλύτερη επιλογή, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας.

Επικοινωνήστε
άμεσα με την SITECH και πάρτε μια προσφορά!
 
 
 
 
 
 
Σίτες SITECH - Μπογδάνης Κωνσταντίνος
 

Επισκευή Σίτας

 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα αναλάβει την επισκευή της σίτας στον χώρο σας με φροντίδα και ταχύτητα. Όταν δεν δύναται να επισκευαστεί στον χώρο σας (όπως την περίπτωση ενός κατεστραμμένου πανιού), αναλαμβάνουμε την παραλαβή, την επισκευή στις εγκαταστάσεις μας και την επανατοποθέτηση στον χώρο σας άμεσα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
Σίτες SITECH - Μπογδάνης Κωνσταντίνος
 
 

Τοποθέτηση Σίτας

 
 
Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρίες σιτών στην Ελλάδα και σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Τα παραπάνω σε συνάρτηση με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνουμε να σας επισκεφθούμε στο χώρο σας και να σας παρουσιάσουμε με συγκεκριμένα δείγματα το κατάλληλο προϊόν για τη δική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σίτες SITECH - Μπογδάνης Κωνσταντίνος
 

Είδη Σίτας

 
  1. Σίτα πλισσέ με κάτω οδηγό
  2. Σίτα πλισσέ με ερπύστρια
  3. Σίτα ερπύστρια με ίσιο πανί
  4. Ανοιγόμενη σίτα πόρτα (και με πανί pet)
  5. Σίτα κάθετης κίνησης